Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Te chinui să descifrezi corintul?

Întrebare: Te chinui să descifrezi corintul, să organizezi informația și să cauți explicații pentru noțiunile manualului?

Dacă ai răspuns da, echipa Grile Rezolvate îți vine în ajutor!
*drumroll* Îți prezint Cartea de Biologie Pentru Admiterea la Medicină:


În 446 de pagini, materialul suport oferă o prezentare schematică, organizată și ușor de înțeles a materiei pentru admiterea la majoritatea facultăților de medicină din țară.

Anexe teoriei și datorită faptului că biologia este o materie care se învață vizual, cartea ne pune la dispoziție numeroase imagini, scheme, ilustrații pentru a asimila informația mai ușor. Și… iată partea cea mai tare: o parte din imaginile cărții sunt preluate din alte atlase, bine detaliate din punct de vedere anatomic, iar cealaltă parte a imaginilor reprezintă schemele și desenele simplificate ale acestora.

Întrucât eu învăț biologia scriind și organizându-mi teoria în funcție de preferințele mele, pe lângă desenând și schițându-mi desene din manualul Corint, din atlase, de pe web, Cartea de Biologie Pentru Admiterea la Medicină a echipei Grile Rezolvate mi-a fost de mare, mare ajutor!

Nu mai este nevoie să stau timp îndelungat să analizez și să filtrez detaliile desenelor complexe – treaba asta este gata făcută pentru mine. Acum, deschid această carte de biologie și am totul la îndemână:

 

 

 


 

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal