Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Sticky notes transparente – un necesar pe masa de studiu

 Te numeri și tu printre cei care nu știu să deseneze o schemă frumoasă la chimie sau biologie fără să o strice? Un desen să îți dea bătăi de cap? Eh, ce bine că aceste Sticky notes transparente au fost inventate și ele chiar sunt un necesar pe masa ta de studiu. La ce-ți folosesc aceste sticky notes, te întrebi? Citește mai jos!

Caracteristici sticky notes transparente:

Sticky notes transparente

Nu mai trebuie să te gândești să cumperi hârtie indigo, apoi să o așezi printre alte hârtii, aceste sticky notes te salvează de hârtii în plus. Uită de toate procedurile interminabile pe care le făceai înainte cu aceste stickere inedite. Tot ce ai de făcut e să așezi o bucată de sticker pe un desen și să începi să scrii pe ea. Pentru notițe poți scrie direct pe sticker fără să așezi pe un text anume.

Sticky notes reutilizabile

Datorită adezivului puternic, acestea se pot folosi de mai multe ori. Ai scris sau ai desenat ceva și vrei să muți informația în altă parte, poți să o faci liniștit! Față de stickerele obișnuite, acestea nu se uzează atât de ușor la fiecare schimbare. Aceste stickere pot fi folosite la maxim, o alternativă excelentă chiar și în timpul facultățiii.

Sticky notes rezistente la contactul cu apa

Pff, încă un stres în minus – poți să ai liniștit un pahar cu apă lângă tine și să stropești stickerele din greșeală stickerele și nici urmă de deteriorare. Le poți considera “life saving”. De cele mai multe ori nu ești atent în timpul studiului și inevitabil ajungi să stropești telefonul, cărțile, dar stickerele vor rămâne intacte. 🙂

Așa-i că toate aceste caracteristici nu se găsesc la stickerele obișnuite? Urmărește mai jos video-ul tutorial cu sticky notes transparente. Dacă le-ai folosit, suntem curioși să ne spui ce părere ai despre ele într-un comentariu! Spor la învățat! 

@grilerezolvate

‼️Nou‼️ Am pregătit pentru voi aceste sticky notes transparente🤩Intră pe site-ul nostru https://grilerezolvate.ro/ și comandă-le acum#fy #fyp #med #stick

♬ original sound – grilerezolvate

 

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal