Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

O comunitate pentru viitorii studenți mediciniști…

Salut și bun venit pe blogul Grile Rezolvate, o oportunitate ce se datorează conlucrării cu Praescriptio! Eu mă numesc TJ – aceasta este porecla sub care funcționez în mediul virtual. Încântat de cunoștință! (☞゚∀゚)☞

Iată câteva lucruri despre mine:
Sunt elev în clasa a XI-a (generația 2019-2023), la profilul „Științe ale naturii”. Începând cu clasa a VII-a, anul în care am studiat corpul uman la ora de biologie, mi s-a fixat un vis: a deveni medic. Prima etapă? Admiterea la UMF. Am început, astfel, pregătirile pentru examenul de admitere în luna noiembrie a clasei a X-a.

Iar în următoarea vacanță de vară, datorită unei crize existențiale ᕕ(ᐛ)ᕗ prin intermediul căruia m-am convins că sunt într-o lipsă de hobby-uri, am creat o pagină de Instagram și un blog cu scopul de a „înregistra” drumul meu înspre facultate și de a crea o comunitate pozitivă pentru viitorii studenți mediciniști. Cinci postări și 39 de urmăritori mai târziu, primesc o notificare:

??¿?Pardon??¿¿
Cine primește propuneri de colaborări cu doar 5 postări și 39 de urmăritori? Se pare că eu. (ง°ل͜°)ง
Așa am ajuns aici. Blogul Praescriptio a migrat, iar datorită echipei Grile Rezolvate, prosperă mai mult ca oricând.

 

 

Alătură-te-ne pe acest drum înspre realizare și devenire personală în domeniul medicinii, acceptând invitația în grupul de Facebook „Grile Rezolvate – admitere medicina” pentru întrebări, resurse, webinarii și multe altele!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal