Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Magazinul virtual grilerezolvate.ro acceptă următoarele modalităţi de plată:

  • Ramburs – în momentul preluării coletului de la curier, plătind contravaloarea comenzii agentului de curierat rapid.

Cum livrăm?

Livrarea produselor se face pe teritoriul României, în 1-3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate, sau la cerere, pentru data convenită. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, vei fi anunţat(ă) prin email sau telefonic în cât timp poate să ajungă produsul la tine.
Livrarea în ţară se va efectua prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, contravaloarea transportului fiind inclusă în factură.

Cât costă livrarea?

Costul pentru livrarea unui colet în orice zonă acoperită de curierul nostru este de 25 lei. Dacă vor exista costuri suplimentare vei fi notificat(ă) pe email, printr-un sms sau telefonic.

Garanţia livrării

test.grilerezolvate.ro livrează produsele ambalate corespunzător astfel încât, indiferent de destinaţia coletului, acesta să ajungă în cele mai bune condiţii, fără a fi deteriorat.
Comenzile se preiau prin intermediul siteului nostru sau telefonic. Folosește telefonul de contact în scopuri informative şi pentru relaţii cu clienţii.

Detalii despre retur

Poţi returna produsul în termen de 14 zile de la livrare dacă nu eşti mulţumit de el şi primeşti banii înapoi în maxim 30 de zile. Te rugăm însă ca produsul returnat să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: în ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, îţi recomandăm refuzarea recepţiei lor.

Produse livrate greşit

Dacă ţi s-a livrat alt produs decât cel comandat, te rugăm să semnalezi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. În acest caz toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

Meniu Principal