Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Grile admitere bio chimie 2023

Ne-am gândit la tine, cel care urmează să dai la medicină, cum ai putea rezolva grile fără să iei cartea cu tine oriunde mergi. În autobuz, la plimbare sau cu mașina, toate aceste acțiuni adunate înseamnă un timp pierdut în care ai putea rezolva câteva grile. De aceea, am venit în ajutorul tău cu această aplicație super simplă de folosit cu grile noi, atât la biologie, cât și la chimie din 2023.

Aplicația are un design foarte simplu și ușor de navigat. În secțiunea înregistrare trebuie ales și centrul la care vei da examenul de admitere. Pagina principală “Dashboard” îți va arăta câte grile ai făcut în total, câte sunt corecte, câte teste ai făcut la bio sau chimie, iar în final punctajul global. Tot mai jos, vei putea urmări punctajul celorlalți (te poate ajuta să fii mai consecvent și competitiv 😉 ).

Secțiunea “Învață” te ajută să exersezi grilele oriunde te-ai afla și la orice oră din zi. Doar alegi capitolul din care vrei să înveți.

Secțiunea “Teste” cuprinde mai multe teste din anii precedenți. 

Secțiunea “Academie” se referă la cei care își fac abonament și au mai multe beneficii, la cele mai bune prețuri comparativ cu ce oferă piața. Câteva exemple de beneficii sunt resursele PDF și video. La partea de video, vom încerca să răspundem întrebărilor voastre atât la biologie cât și la chimie.

Care sunt avantajele de a te pregăti făcând grile prin aplicație?

 1. Accesibilitate – o aplicație poate fi accesată de oriunde, oricând, astfel încât poți lucra la exerciții în timpul liber și în locul pe care îl preferi.
 2. Flexibilitate – cu o aplicație de grile, poți să alegi să lucrezi la exerciții în funcție de programul personal, astfel încât să poți avea un program de studiu flexibil și personalizat.
 3. Feedback instant – odată ce termini un exercițiu, vei primi feedback imediat și vei putea vedea punctajul și răspunsurile corecte și incorecte. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea eficienței studiului și a memoriei.
 4. Varietate – aplicațiile de grile oferă o varietate de întrebări și probleme, ceea ce poate ajuta la pregătirea pentru diferite tipuri de teste și la îmbunătățirea abilităților de testare.
 5. Economie de timp – cu o aplicație de grile, poți economisi timp fără să te deplasezi la o bibliotecă, să cauți resurse de studiu în format fizic sau să dai bani groși pentru a merge la un tutor sau un curs.

Recuperează timpul pierdut și stai cu aplicația la vedere oricând se ivește ocazia ca să faci grile! Mult spor!

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Meniu Principal