Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Echipa Grile Rezolvate

Bine ai venit!

Pentru tine, am reușit să lansăm un blog, prin care să îți oferim:

  1. O privire interioară, din partea echipei Grile Rezolvate, a ceea ce presupune examenul de admitere, dar și provocările care intervin înaintea acestui examen și după admiterea propriu-zisă.
  2. O privire exterioară, din partea echipei de elevi, care se confruntă cu emoțiile, neajunsurile sau trăirile perioadei de pregătire pentru examenul de admitere și de bacalaureat.
  3. Informații socio-științifice prin care să îți stârnim curiozitatea de a aprofunda cunoștințele domeniului pentru care te pregătești

Se spune că o zi bună începe cu o bine meritată pauză, iar pentru studenții care se confruntă cu teama căci se apropie sesiunea, nimic nu se compară cu o cafea aromată, gata să pună în mișcare neuronii.

Cursuri, lucrări practice și explicații interminabile. Turuiau profesorii teoria, combinată cu explicația unui desen, dar în final rămâneam cu nimic. În final, tot la bibilotecă ajungeam, unde cursul încerca să ne vorbească mai rar, dar lucrurile păreau să nu aibă sens.

Într-una din aceste dimineți, unul dintre noi și-a adus aminte de pregătirea pentru examenul de admitere la medicină și ne relata deoarece din cauza unei slabe pregătiri în timpul anilor de liceu, în clasă, a trebuit să apeleze la meditații pentru a putea face față nivelului de admitere.

Parcă nimic nu s-a schimbat în decursul anilor, doar gradul de informații, specificitatea lor și dificultatea acestora. În rest, totul era la fel: învățai singur, căutai și găseai informații pe unde puteai sau cereai ajutor de la cei din an mai mare (ba chiar de la profesorii care erau amabili să te îndrume).

Așadar, cu mintea plină de cafeină și de idei, am decis să formăm o echipă care să vină în ajutorul elevilor (doar nu eram noi om de geniu sau doctori în medicină, încât să formăm oameni mai bine pregătiți decât noi). Ne-am adunat la început doi, apoi trei și încet, s-a format o echipă care să promoveze materiale și conținuturi care să faciliteze treapta de intrare la facultatea de medicină, prin care și noi am trecut.

Muncind, dar și făcând câte-o pauză de cafea, am ajuns să fim și noi “cunoscuți” și să putem să te ajutăm în drumul către tainele medicinii.

Încă probabil nu ne cunoașteți și nu v-am stârnit curiozitatea în totalitate, dar o vom face.

Dacă ai întrebări pentru noi sau dorești să vezi diverse materiale pregătite de noi, ne găsești:

Te așteptăm!

Echipa Grile Rezolvate

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal