Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Bine ai venit!

Cum ai ajuns aici sau mai bine spus, ce te-a îndrumat să ne vizitezi pagina?

Te pregătești pentru admiterea la medicină sau ai fost doar curios să găsești răspuns la o întrebare? Indiferent de ce te afli aici, îți spunem cine suntem noi, ce facem și eventual, cum te putem ajuta. Știi acel moment când la biologie sau la chimie, profesorul explică un lucru din care nu ai înțeles nici măcar jumătate, deși îl explică a doua oară? Dacă da, să știi că am trecut și noi prin acest moment (“Și încă de câte ori…”, vorbind unul dintre noi cu profu’ de chimie).

Așa am apărut noi, după câțiva ani de studenție și momente cruciale în sesiune, când încercam să ne amintim explicațiile turuite de profesori, dar pe care nu le mai țineai minte decât dacă reușeai să fii cu simpaticul la capacitate maximă. Ne-am adunat într-o zi la o cafea, stimulant bun pentru atenție, când am decis să punem bazele unei echipe care să vină în ajutorul viitorilor studenți pentru admiterea la medicină.

Pe măsură ce am întregit echipa, am reușit să pregătim materiale pentru admiterea la Facultatea de Medicină, din mai multe centre universitare, cu scopul de a vă îmbunătăți procesul de învățare.
Astfel, echipa grilerezolvate, vă stă la dispoziție cu răspunsuri de care aveți nevoie pentru eficientizarea pregătirii pentru examenul de admitere pentru că grilele nu sunt doar cifre sau litere ci sunt cunoștințe înțelese și aplicate.

Ai vreo părere despre noi? Am reușit să te ajutăm în vreun fel? Mai ai nevoie de ajutor? Vizitează-ne paginile următoare, pentru a fi la curent cu noutățile și întrebările pe care le ai pentru noi!

Echipa grilerezolvate

Meniu Principal