Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Caietele perfecte?

Bună din nou!
În acest articol povestim despre *caiete*.
Ă… Stai! Promit că e mai interesant decât pare. Mult mai interesant. Și nu spun asta pentru simplul fapt că eu găsesc bucurie plimbându-mă prin papetăria locală.
Doresc să îți prezint trei caiete care te-ar putea ajuta să înveți mai eficient 😀

1. Notebook biologie

 

Acest caiet dictando, cu linii fine care nu vor distrage de la scris și nu vor complica înțelegerea desenelor și a schițelor, prezintă în colțul fiecărei pagini un dreptunghi dedicat conspectării lecției și a notițelor principale. Astfel, informația esențială de pe acea pagină va fi la vedere, întotdeauna ușor de accesat.

 

2. Notebook chimie

Caietul la chimie. Nu știu de voi, dar în caietul meu de chimie, un caiet cu pătrățele, arenele sunt cam deformate. Soluția? Aceste file cu hexagoane – perfecte pentru acel nucleu benzenic pe care îl cunoaștem cu toții. Priviți:

 

2. Notebook notițe

O unealtă folositoare celor care învață prin conspectare, prin schematizarea și simplificarea informației, caietul de notițe vine în ajutor datorită designului paginilor cu cele trei secțiuni: cuvinte cheie, notițe și conspect. Îl putem privi precum un vocabular adaptat admiterii la medicină.


 

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal