Folosește codul "LIVRARE0" pentru a beneficia de livrare gratuită !

Ai nevoie de ajutor la chimie?

Bună! Sunt elev în clasa a XI-a, pe drumul înspre a deveni medicinist.
Poate și voi cunoașteți situația în care mă aflu eu: am ales să susțin admiterea la UMFIH, Cluj-Napoca, un centru universitar a cărei tematică și bibliografie pentru examen include chimia ca materie obligatorie.

Dintotdeauna m-a fascinat chimia: Baza lumei biologice, a oricărui proces ce înseamnă viață. Dar, of! cât de complexă poate fi. Așa cum spune englezu’, între mine și chimie „is a love-hate relationship”. Prima zi o ador, a doua zi îmi dau lacrimile (dar nu de bucurie).

Aidoma matematicii, trebuie să înveți șă iubești chimia. Cum facem asta? Cu ambiție, cu voință, cu ajutor, cu timp…

Alături de meditațiile la care particip pentru a desluși tainele chimiei, munca individuală este la fel de importantă. Iar pentru aceasta, am descoperit un material încântător, care mi-a venit în ajutor iar și iar: „Culegerea Grile Rezolvate UMF Cluj”.

Împreună cu alte trei culegeri pentru centrele universitare UMFCD, UMF Iași și UMF Timișoara, precum și „Suportul didactic pentru rezolvarea grilelor”, ”Culegerea Grile Rezolvate UMF Cluj” reprezintă materialul anex ideal dedicat studiului chimiei pentru examenele de admitere la facultățile de medicină.

Așadar, e timpul să îmi motivez laudele pentru aceste resurse:

1. CULEGERILE GRILE REZOLVATE

Culegere Grile UMF ClujCulegere Grile UMF Timisoaraculegere grile UMF Iasi

 

 

 

 

 

Croite după culegerile originale ale facultăților de medicină menționate mai sus, culegerile de grile rezolvate reprezintă ajutorul pas-cu-pas în rezolvarea problemelor compuse de către autorii centrelor universitare, cu explicații simple și etape ușor de înțeles. Aici vei afla rezolvări la acele probleme dificile unde nu te-ai descurcat singur, sau oportunitatea de a îți verifica munca la final.

 

De asemenea, când lucrez la chimie, îmi place să știu că metoda pe care o folosesc la probleme este cât se poate de eficientă, în același timp și universală, ca să o pot aplica în cât mai multe cazuri și să îmi ușurez învățatul (un study tip de la profesoara mea de chimie);
Culegerea Grile Rezolvate este materialul perfect pentru asta!
Chiar și atunci când rezolv corect exercițiile, verific rezolvarea și compar metodele folosite. Apoi, țin minte pentru viitor dacă cumva aș fi putut rezolva altfel grilele. Așa, învăț să câștig timp în examen!

2. SUPORTUL DIDACTIC PENTRU REZOLVAREA GRILELOR

Materialul cu teoria pentru chimie, „Suportul didactic pentru rezolvarea grilelor” cuprinde toată informația de bază necesară rezolvării exercițiilor și problemelor pentru admiterea la facultățile de medicină. Materia este organizată pentru a putea fi parcursă logic și prezintă, pe parcurs, numeroase scheme, tabele, imagini care vor ușura învățarea și aprofundarea informației.

 

Pentru a afla mai multe despre aceste materiale și pentru a vizualiza mostrele, accesează secțiunea MAGAZIN a site-ului.

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu Principal